12 oktober 2016

Workshop worst-maken-en-bier-proeven in een!

Worst en bier: altijd een goede combinatie!

 

Na een introductie over soorten worst, de ingrediënten en de smaakmakers, ga je zelf aan de slag. In tweetallen maak je heerlijke verse worsten aan de hand van bijzondere recepten. Worsten die we later op de avond bakken of grillen. En dan wordt het proeven. Van je eigen gemaakte worst, van die anderen hebben gemaakt én van de bijgerechten die worden geserveerd. Bovendien zorgen we ervoor dat je enkele van de worsten die je hebt gemaakt, mee naar huis kunt nemen.

 

De worsten moeten rusten voordat ze de pan in kunnen of op de grill gaan. In de tussentijd krijg je verschillende speciale bieren te proeven met daarbij de deskundige uitleg van de Bierbrigadier. En het bier dat jij het lekkerst vindt, drink je natuurlijk bij het eten van je zelfgemaakte worst!

 

IMG_4312.PNG

 

Locatie: KookSchoolKunsten, Hallenweg 9, Eindhoven
Aantal deelnemers: minimaal 14
Tijdstip:18.30 uur – 23.00 uur (andere tijdstippen in overleg)
Inclusief: aperitief, worsten maken, bier proeven, het gezamenlijke worsten-diner en worst voor thuis
Kosten: € 65,- per persoon,