12 augustus 2016

#teamuitje #gezelligkoken #gezondzijn #positiefgestemd # nooitmeerziek #blijzijn

P1000196.JPG 1

 

Op zoek naar een teamuitje waarbij naast gezelligheid, samen koken en lekker eten ook een gezonde levensstijl centraal staat? Boek dan de workshop 'voedingsadvies, samen koken en lekker eten in-één'.

 

Na een advies van voedingsdeskundige Judith Huysmans gaan we samen een mooi menu koken en ervaren hoe lekker en gezond eten gemakkelijk toe te passen is in ons dagelijks leven. Want gezond eten is van invloed op zowel onze body als mind! Of het nu gaat om een goede nachtrust, stemming, gewichtsbeheersing of concentratie.


We beginnen de avond met een aperitief. Na een presentatie van Judith Huysmans voedingsdeskundige gaan we samen aan de slag en koken we in groepjes een viergangen menu. Telkens als er een gerechtje klaar is gaan we aan tafel en geeft Judith een korte uitleg. We laten zien hoe gemakkelijk we een bepaald eetpatroon kunnen veranderen in ons dagelijks leven, terwijl we nog steeds lekker eten.

 

De blangrijkste richtlijnen van Judith en natuurlijk de recepten neemt iedereen mee naar huis: lekker, gezond en 'goed te doen'!

 

Bewaren