23 april 2013

Aspergetijd!

Enkele van mijn favoriete gerechtjes blijven de asperges met kappertjes-ansjovisboter en citroen en de op Oosterse wijze gelakte asperges met rosé gebakken eendenborstfilet. Maar dat is niet alles! Zie onderstaand mijn asperge-gerechten en kom gezellig met een groep van minimaal 8 personen koken. Bel mij op 06 51 15 75 67. Vergeet niet te kijken of je in Leende wilt koken of in Eindhoven in de Kookloods! Geen zin om te koken, wel om lekker te eten? Als je wilt bereid ik zelf voor jullie het menu. Natuurlijk krijgt iedereen de recepten mee!

 

Aspergemenu 2013

 

Asperge-sinaasappelsoep met rivierkreeftjes

-----

Asperges met kappertjes-ansjovisboter en citroen

-----

Salade van rauwe gemarineerde aspergelinten en ganzenlever

-----

Gegrilde asperges caprese met olijvencrumble

-----

Gelakte asperges met rosé gebakken eendenborstfilet

-----

Citroentaartje met frambozen

 

kookloods.jpg

Locatie Eindhoven

Dorpsstraat.jpg 2

Locatie Leende